DIN SPIRITUELLE REJSE 


Vil du opdage din indre rejse? Vil du finde hjem – hjem til dig selv?

Vil du blive nysgerrig på, hvem du er? Vil du gerne tilbage til dit autentiske jeg?

Har du udfordringer i dit liv, du gerne vil kigge dybere ind i?

Det kan være familie/relationer, arbejdet/din karriere, kærlighedsliv, gamle mønstre, og meget andet.

 

Der er fordele ved en walk & talk som en del af en coaching /eller terapiform. Ofte er det nemmere for dig som klient at løsne op, når vi går. Det er nemlig lige præcis ved en sådan gåtur, at dopamin ”lykkehormonet” dukker op. Vi er af natur ikke skabt til at sidde, så meget som vi gør, men til at bevæge os. At åbne op for hjertet og sanserne er sårbart, og det er dét, der præcis sker på vejen.

Du vil på nemlig hurtig opdage – hvis du giver sig selv lov til at være åben, tillade dig at være sårbar – at vejen skaber de perfekte rammer og forudsætninger for din indre rejse.

”Det handler ikke udelukkende om selve vandringen. Det handler i høj grad om alt det andet du er ved at opdage inde i dig selv”

Fordele ved at bevæge os ud i naturen på en walk & talk:

  • Du slipper for følelse af at sidde i stolen og blive kigget på
  • Du kommer ikke til at sidde over for mig, vi går ved siden af hinanden i et roligt tempo
  • Du møder den smukke natur, hvor vi også lytter/mærker den intenst
  • Vi kan være i naturen, hvor det er tilladt at stampe, råbe, blive vred, blive ked, mærke alle dine følelser og tude eller hvad du nu har behov for
  • Du har min fulde opmærksomhed – også ude i naturen
  • Jeg har fortsat tavshedspligt – også i naturen

 

Jeg kan nu tilbyde dig en vandring/gåtur – en spirituel rejse på 3 timer, hvor du har min fulde opmærksomhed. Som psykoterapeut kan jeg stille de spørgsmål, der gør at du bliver mere opmærksom på, hvorfor du har de udfordringer, du måtte have.

Jeg kan guide dig til et bedre og mere nærværende liv og du bliver mere bevidst om de valg du tager eller har taget i livet.

 

Jeg sørger for det hele, det eneste, du skal er at sørge for ordentligt fodtøj du kan vandre i, samt tøj i forhold til vejret og så tager vi det – sammen i dit tempo og stil.

Jeg glæder mig til at vandre med dig 😊


Pax et Bonum (Fred og alt godt)